Back to the top

Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε της παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

Πληρωμή με αντικαταβολή.

Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή (αντικαταβολή), δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 3.50€.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος και Κύπρου.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζα Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: | 0026.0203.84.0201537541

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: | GR9202602030000840201537541

 

Τράπεζα Alpha Bank

IBAN: GR5701407040704002002013502

 

με όνομα κατόχου ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ προσθέτοντας σχόλιο κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και μας ενημερώνετε με e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2310268915. Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας. Με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν υπάρχει επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής εφόσον αυτή γίνει μέσω Τραπεζας Eurobank ή Τράπεζας AlphaBank. Σε περίπτωση που γίνει η κατάθεση μέσω άλλης τράπεζας(από την τράπεζα που έχετε επιλέξει), ο πελάτης χρεώνεται τυχών έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής (τράπεζας καταθέτη + τράπεζα που έχετε επιλέξει).

 

Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας των δύο εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Eurobankή Vivawallet, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, αριθμός ασφαλείας κάρτας, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την τράπεζα Eurobank ή Vivawallet εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην τράπεζα Eurobank ή Vivawallet .

Η Υπηρεσία της τράπεζα Eurobank ή Vivawallet, ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

 

2. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προιόντων της, η e-kellys.com συνεργάζεται με την εταιρεία Speedex & Ελτα courrier

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα και 2-5 εργάσιμες ημέρες στα νησιά.

* Για Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 3-12 εργάσιμες μέρες. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 13.00€

*Για όλη την Ευρώπη τα έξοδα αποστολής είναι 20,00€

 

Ισχύουν επίσης:

α) Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

*Για Εκτός Ευρώπης τα έξοδα αποστολής είναι 35,00€

 

Ισχύουν επίσης:

α) Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Με την περάτωση της παραγγελίας, η e-kellys.com αποστέλλει e-mail με τον κωδικό της αποστολής. Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του site και να γνωρίζετε που βρίσκεται κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

 

3. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές του site συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%). Η e-kellys.com έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων της οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Για αποστολές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

 

4. ΑΛΛΑΓΕΣ

Η αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα εκτος προιόντων που αγοράστηκαν με εκπτωση 50% και πάνω. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης 5€ Η αλλαγή γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

  • Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο. Για αλλαγή σε ένα προϊόν, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά 5€.

  • Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

 

Για τις αλλαγές θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία Ελτα courier ή Speedex και όχι κάποια άλλη εταιρεία της αρεσκείας σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε εσείς τα μεταφορικά έξοδα. Στείλετε το δέμα από την Ελτα courier ή Speedex και πείτε να γίνει με χρέωση στο e-kellys.com, Εμπόριο Κυρίτση Α.Ε. και στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 22, Θεσσαλονίκη.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:

α) να μην είναι χρησιμοποιημένο,φορεμένο.

β) να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές

γ) να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.

δ) για να προστατευθεί το κουτί του προιόντος πρέπει να είναι τυλιγμένο με κάποια σακούλα ή συσκευασία.

 

5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία για διάστημα “20 ημερών“ από την ημέρα παραλαβής. Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει ο πελάτης να μας γνωστοποιήσει ένα λογαριασμό στην τράπεζα του όπου και θα γίνει η κατάθεση. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν πραγματοποιούνται μέσω της Ελτα courier ή Speedex και γίνεται χρέωση της εταιρίας e-kellys.com (χρέωση παραλήπτη). Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική μεταφορική εταιρία το δέμα δεν θα παραληφθεί από την εταιρία μας και θα σας επιστραφεί.

Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας γίνεται αντιλογισμός στην κάρτα που χρεώθηκε. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφονται!

* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τις αλλαγές επικοινωνήστε μαζί μας στο +302310268915

ή μέσω e-mail στο [email protected] για την αποφυγή τυχόν λαθών.

 

Διεύθυνση Επιστροφών:

e-kellys.com

Διέυθυνση: Ελ. Βενιζελου 22, Θεσσαλονίκη

Τ.κ. 54624

 

6. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το e-kellys.comσέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο τα δεδομένα σας.

 

7. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Η εταιρεία καθώς επίσης και ο χρήστης-καταναλωτής συνομολογούν και συναποδέχονται για την σωστή και με τα συναλλακτικά ήθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος-ιστοσελίδας e-kellys.com. Ο χρήστης της σελίδας δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα-ιστοσελίδα e-kellys.com για να αποστείλει με e-mail, ή να δημοσιεύσει , ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, προσβλητικό, απειλητικό ως προς τους ανήλικους κατά οποιονδήποτε τρόπο, εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές , ή εθνικές διακρίσεις. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της και χωρίς να έχει αιτιολογήσει νωρίτερα, καθώς και χωρίς να ειδοποιήσει για τις τροποποιήσεις των τιμών.

 

8. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας e-kellys.com που εδρεύει στην Ελ. Βενιζέλου 22, Θεσσαλονίκης και προστατεύεται από τις διατάξεις τις ημεδαπής και της διεθνούς νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών, ή τροποποίηση, μεταποίηση, παραποίηση, αντιγραφή εν μέρει ή όλο ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα έργα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή, έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί σε αυτήν.

 

9. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η παρούσα ιστοσελίδα www.e-kellys.com αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της εταιρείας με την επωνυμία « ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ » και το διακριτικό τίτλο «KELLYS SHOP & ACCESSORIES » (Α.Φ.Μ.: 800392632, Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, Γ.Ε.ΜΗ.: 119879501000). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ: 54622,  ΤΗΛ: (+30) 2310227400, e-mail: [email protected]

COPYRIGHT © 2020 EKELLYS - EKELLYS SHOP & ACCESSORIES